Jump to content

Friz

The X
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Friz

  • Birthday 12/25/1988

Recent Profile Visitors

1,236 profile views
  1. Moze neki kljuc? Posto me devojka ostavila bolje da se utopim u Hearthstonu nego alkoholu!
  2. ko zeli, evo link za direct download http://files.filefront.com/Yogg+Saronwmv/;...;/fileinfo.html
  3. Snimano iz perspektive healera (GM, ne ja). Vezax i Iron council su snimljeni prve nedelje Ulduara, a Kologarn i Razor druge. Uzivajte.
  4. 'jutro radni narode! Odo na fax, a tamo bleja do 3 ili 4, zavisi kakve volje bude profanka termodinamike.
  5. Evo ja. Prekucavam pola dana vezbu iz termodinamike i nazove me drugarica da pita da li sam zavrshio i skonta da sam ja prekucavao pogreshnu vezbu. Maler. Ali zato manje posla za sledeci put.
  6. Mornin'! Bila master svirka sinoc u Route 66 A sad odo na pijac. Treba kupovati cvece. Ima da se iskeshiram.. . Zlo...
  7. Znachi bukvalno sam pao sa stolice kad sam video ovo. Izvrno sam se i tresnuo pajser i sad mi lipti krv iz dotichnog ali nije mi nishta! [:D]
  8. Dosho s faxa, mrtav sam. Ali je zato petak Svirka vecheras u Route 66! yey! \o/ @ Seth Fix: Zivish u Srbiji, zashto si iznenadjen?
  9. Onda sam ja igrao samo protiv noob rogova... Shto je vrlo teshko moguce.
  10. @mohi: Shto se argumenata tiche nemam nameru da opisujem duel warr vs rogue, korak po korak. Ali ni to ne bi bilo dovoljno da te ubedi da nisi u pravu.
  11. Nikad nisam rekao da je drood lol. Vrati se stranu nazad i vidi o chemu sam pisao. A ja drooda kao warr nemam teoretske shanse da dobijem ako te bash interesuje.
×
×
  • Create New...