Jump to content

udrg-sexy

The X
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by udrg-sexy

  1. Trebao si staviti moonov i napises"evo kako se postaje pro"
  2. nevera kakvu je ghost grupu dobio,pored onih ostalih,ali jbg sta je tu je .sto se tice mickeya imas sanse da prodjes sa onim sauronom sam ja igrao na netu, onda vam je sve jasno o cemu se tu radi ^^ GL both!
  3. fino fino, kod ud si se malo opustio sa towerima stavio si svega 6 umesto 66 ali ok . kod orca lt sam na sec pomislio da cu gledadi duel AM vs BM gde am gubi 0-10 .vidim niko nista ne govori o imba elfu..cisto da obavestim da je dh dobio novi nadimak - chak noris
  4. OMG mans fix it n/c pa to sam gledao sto si to okacio !?
  5. moja karijera je jebena jako ja sam picijo kampanju wc2 gde je bilo footy=grunt samo sto su ogretovi bili nerealni naspram knighta . roc nisam ni igrao samo eto sada tft .zato mi je sad u tft ostalo ono od wc2 "towers rox" pa odatle ja hu.
  6. Naravno da ne! to je kao kada bi presao sa fudbala na kosarku
  7. sta da kazem... stvrano nije bilo logicno da se tako nesto uradi,ali sta je tu je...realno ne bi trebalo da ghost ispadne u prvom kolu kada ce uzeti wcg :). jbg men nemas srece [:(!]
  8. http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=50394 Evo jedan rep do jaja,mada meni vise lici na neki Cg tipa,Elf invasion rep nije tako dugacak tako da vas nece smoriti.
  9. OMG cuj ovo izvlacenje !! kao beer fest... dobro je pa ti je samo score otisao, mogao te meda i u RL pokopati . Nego probaj da postujes rep na wcreplayes,ispucao sam ti fore za danas posle ovoga sam morao da odgledam . sjebao se sto je pustio protectora da se izgradi... inace dh jeste imba !!
×
×
  • Create New...