Jump to content

ToRNaDo

The X
  • Posts

    116
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-4 Nije se snašao

1 Follower

About ToRNaDo

  • Birthday 12/16/1991

Profile

  • Lokacija:
    Srbija/Beograd/Novi Beograd/Blokovi/Blok 61

Recent Profile Visitors

4,511 profile views
  1. nudim 2/3 opanka iz duffa.
  2. aj postavite ss posle 300+ partija pa da vam vidimo rank :))
  3. Anto Anto koliki ti je rep?

  4. dakle Sony Ericsson K800i prodat -maska je bas raspad, sve ostalo radi, pm za ostale informacije.. 30 evra Sony Ericsson K550i -maska je u relativno okej stanju, jebiga istroseno je, telefon nije koriscen mnogo inace(burazerov stari mob a on nema zivot tako da..) 20 evra Nokia 5610 prodanoo pukla dva drzaca za poklopac i nece da cita karticu ako ne pritisnes poklopac(ima neko dugme pored kamere koje je senzor za karticu kao..), dakle samo taj poklopac treba da se zameni.. Samsung D600 pao sa prvog sprata(na travu) i crko mu ekran :D inace kacio sam ga na televizor(da imam i taj kabl) i radi sve.. pocetna cena 1000 dinara :D kapiram da displej za njega sad ne kosta vise od 10-20 evra.. ponude gdegod.
  5. imam ja steam ali ne na cd-u nego na dvd-u :))) 3000 dinara :)
  6. lolol. uskoro? ako ces ti da zivis koji milion godina, i'll have whatever you're taking. s obzirom na razvoj tehnologije, nemash pojma dal ce se za 50 godina ili manje ili vishe smisliti normalan nachin da se pravi pijuca voda od bilo chega? pa vec sad su napravili vodu od pishacke, jes da ne radi bas najbolje ali postoji makina... hrane ce biti dokle bude i vode.. a toga ce sigurno biti jos dugo dugoo. da ne spekulisem koliko.. a resursi su zamenjivi. kad zavrsimo sa naftom, preci cemo na nesto peto.
  7. ToRNaDo

    5H v2

    brate uvek moze da trazi proizvod koji ima 2 godine garancije :))
  8. http://msdn62.e-academy.com/elms/Storefront/Storefront.aspx?campus=fos_oseb&np1=112 kako te nije sramota? :D
  9. i jafa od visnje je stvarno s*anje !!
  10. a zashto ne ovako neshto? http://www.itsvet.com/proizvod/seagate-bar...comp_hdd/27/567
  11. cena pls? ne znam kako idu za ove stvari cene a treba mi za novu gajbu -.-
  12. realno i klinac sam i nemam pojma. a za tih 130 evra mogu laganica da kupim nov kompjuter sa plocom i integrusom na njoj, procesor i 2gb ddr2 rama. i samom kupovinom nove robe sebi omogucavam upgrade za kasnije. btw imam p4p800-vm, p4 northwood 2.4, x1650 i 1gb rama. koji koristi buraz samo za dotu. a i to mu baguje kad ima dosta igracha na ekranu(zbog procesora, koji je jaci od tvog). znaci ko ti je to kupio ili si ga zajebo ili je hteo neki server ili bukvalno office upotrebu. realno da sracunam po komponenti ne mogu. zato sto te komponente vise nisu u prodaji i realna vrednost moze da bude samo polovina cene od priblizne konfiguracije po performansama. a ti jel bi kupio neka kola za koje mozes da nabavis delove ili za koja ne mozes? :D realno nema svrhe ovo ali umirem od dosade i moram da trolujem(stagod to znacilo) xD p.s. svaka cast na prodaji. ja moj nemam zivaca da prodajem :DD
×
×
  • Create New...