Jump to content

Nagoyanis

The X
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Nagoyanis

Recent Profile Visitors

1,468 profile views
  1. AHAAHAAHAHAAHAHAHA STA JE OVO SA NISH BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!! PEJCAAAAAAAA LOVAC
  2. Realno smesno , igrali smo vs Self i naravno niko nije prozivao za wh ili tako nesto ... <3 LEIFA sto se pobrinuo da pusti pricu cak iz crne gore :))))))))
  3. HAHA PA TI SI JEDVA CEKAO BRAVO :))))))) Jel mene banovali da sam upalio nesto da sam igrao na cit ili sta ? ili su me banovali zato sto imam banovan akaunt ... Ako su me banovali da sam upalio nesto OK... Ili ako ima demo jos bolje. Znaci ljudi videli banovan akaunt i potrcali da sire pricu , ja imam stari akaunt ali ne mogu se da se ulogujem jer hakovan
  4. hahahahahahahahahahahahaahahahahhaha koji ste bolidi boze me sacuvaj hahahahahahaha !!! MOJ STIM JE HAKOVAN nagoyanis na kom nisam mogo da se ulogujem vec 2 godine ... i pogledaj tamo da li sam banovan, Ja naravno da sam mogo igrao bih na starom stimu ... Drugo ovaj steam mi je dao lik sto hakuje , nemoj da ste smesni molim vas. bio je ukljucen i anticit i ako ima demo pogledajte.
  5. Ej cekaj drug instalirao neku trackmaniuESWC kod njega radi kod mene ne da li shvatate u cemu je poenta ja da sam znao za igricu sto nece da mi radi nebi vas ni pitao!
  6. PA dobro daj nek mi kaze neko gde da skinem trackmainiu i crack zajedno?! Nek mi da link
  7. INTALIRAM ti ja igricu trackmania. I tako ja pokusham da startujem odjednom mi se pojavi plava slika i pise neka greska zbog nekog fajla .lalalalala i interesuje me dali se jos nekom to desava. Cuo sam od nekog kaze da imam prebrzu graficku pa zata nemoze da mi procita igricu a imam graficku atl Rx1950 koja fora??? DALI DA LOMIM KOMP OD 1000 eura ili da mi neko pomogne? NAGOYA - mislim sta reci!
  8. Ja imam adsl 512/128 sezampro. Kad kucam rate 25000 cL_cmdrate 100 cL_updrate 100 MENI je ping 45-65 a kad kucam cl_cmdrate 40 cl_updrate 40 rate 14000 ili tako nesto mesano ping mi ispadne 35-40 NEZNAM KOJA JE KOMBINACIJA NAJBOLJA I KOJI RAJT ide za adsl 512> Dok FPS mi je uvek 99 neznam koji rate ide kad je cl_cmdrate i updrate 40 ? RATE ? i dali mozda ima jos nesto sto poboljsava dok se igra. Imam i reforce! NAGOYA!
  9. Kao prvo poz svima. Interesuje me kako da podesim latency u igri , imam adsl 512/128 sezam pro. Koji rajtovi se kucaju >? npr: ukucam rate 25000 cl_cmdrate 85 i cl_upderate 85 sv_maxupderate 101 fps_max 101 latency mi je 40-50! a kad smanjim rate na 14000 i cl_cmdrate 40 i cl_upderate 40 latency mi je 38-39 ? Racunar mi je extra kad ukucam CL_showfps ON mi je uvek 99! PROBLEM JE PING! UNAPRED HVALA NA POMOCI! NAGOYA
×
×
  • Create New...