Jump to content

rnini

The X
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About rnini

Recent Profile Visitors

1,021 profile views
  1. ma bre vise necu da se cimam sa ludacima(nasima), muka mi je vise, daj boze da se nesto normalno desi na ruru
  2. i tako prodje jos jedan "pokusaj" <3
  3. pff nema od ovoga nista
  4. pa super ako se slazete da nije kasno, ali recimo da je rano za flame onda :)
  5. valjda ce sada krenuti ozbiljna diskusija jer je ovo meni otvorilo oci donekle, ja ne znam ljude sa foruma znam likove koje igraju na frstmanu i skupljaju se na /rur kanalu, sa nekima sam ovde lvlovao, a neke znam irl i kako god okrenem ne bih igrao sa masnim stormom :P, i Silencerom koji peva svilen konac na ventu :P sala na stranu inace, mozda je kasno za neki serbian hc guild... ne znam sve je ovo pesimisticno, ali ako bi se stvarno skupili ljudi jedan dan na nekom dogovorenom realmu i napravili likove pa tu pricali, da osetimo atmosferu to je moj predlog
  6. poz stivene, inace ovo nije lose, ajde videcu da se ukljucim, ali ne bih mogao da lvlujem iz pocetka, racunaj da bih igrao warra :) ako smo alijansa, a i horda (imam ih na obe strane.
  7. Prodajem dva lika na Frostmane rog i lock oba 70 lvl ima na accu nekoliko altova jedini koji je vredan pomena je warrior lvl 59 na Dragonmaw-u. Kape - rog (cool guild raider) Neemo - lock Rnini - warrior (iskoristite armory za inspect) rog i lock imaju fly mounta 60% :( 1600g na frostmane na dmawu je beda) lock nema nista bukvalno :P rog je dobro obucen Elemental LW 375 ima neke rare recepte (ofc epixe) nesto epix popreme craftovane (uglavnom) i gladiator weapon i svih vrsta oruzija pa kako god hocete da se bildujete :P Nemam diskove za WoW samo expanziju (TBC) kontakt na milinkovicn@gmail.com I nemoj te da me smarata za pitanja i podpitanja imate armory! (thx in advance) PS.Ne zelim nikakvu zamenu samo kesh.
  8. Prodajem dva lika na Frostmane rog i lock oba 70 lvl ima na accu nekoliko altova jedini koji je vredan pomena je warrior lvl 59 na Dragonmaw-u. Kape - rog Neemo - lock Rnini - warrior (iskoristite armory za inspect) rog i lock imaju fly mounta 60% :( 800g na frostmane na dmawu je beda lock nema nista bukvalno :P rog je dobro obucen Elemental LW 375 ima neke rare recepte (ofc epixe) nesto epix popreme craftovane (uglavnom) i gladiator weapon i svih vrsta oruzija pa kako god hocete da se bildujete :P Nemam diskove za WoW samo expanziju (TBC) 250e nije fixno zavisi od toga kako cemo se naci i gde jbg necu da placam put :) samo me PM za broj telefona I nemoj te da me smarata za pitanja i podpitanja imate armory! (thx in advance)
×
×
  • Create New...