Jump to content

Mascha

The X
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Mascha

  • Birthday 02/24/1978

Recent Profile Visitors

1,435 profile views
  1. imam jastuk od heljde, a pre toga i neki sa ljuskama alpske psenice (!!! to i ja rekoh kad sam ga kupila). nego ovi jastuci su zakon. mislila sam nista od spavanja od sveg tog suskanja, kad ono drugo vece ga nisam ni cula. a leti je fino hladan... i super mozes da ga prilagodis sopstvenim potrebama. a memorijska pena je ipak sintetika...
  2. Nina Simone-In the Dark n the dark It's just you and I Not a sound Ther's not one sigh Just the beat of my poor heart In the dark Now, in the dark, in the dark I get such a thrill When he presses his fingertips Upon my lips And he begs me to plase keep still In the dark But soon This dance will be endin' And you're gonna be missed Gee, I'm not pretendin' 'Cause I swear it's fun Fun to be kissed In the dark Now we will find What the rest Have left behind Just let them dance We're gonna find romance Lord, in the dark extra blues... inace me ovaj topic bas zabavlja...
  3. Ja sam navucena na tu igru odavno!!! Pa, ne bih da se hvalim, ali sam prvo odigrala Exile, i to sama!!! [:D] Jes da mi je trebalo nekih mesec i po, ali vredelo je svakog dana! I presla sam 2 kraja, jer me je prvi put Saavedro smakao nekim tuckom za meso, ali sam mu se prvom prilikom osvetila. Mora da postoji i zavrsnica kad je svima lepo, ali me ista nije bas interesovala... Zatim sam nasla Myst 3D, e to je vec islo teze jer sam morala mnooooooooogo da se vracam,treba ne samo gledati nego mnogo i SLUSATI. E Riven sam vec kupila original, koliko sam se primila, to vec nije bio problem, kad provalis fore. Eh, URU je bio posebna prica. Za Path of the Shell sam koristila walktrough, negde pred kraj ,kad mi se vec smucio manjak raznolikih svetova. Poslednji deo serijala je lepo zavrsio pricu, i smutio obe grane price u finu zavrsnicu. Onda su se pojavili klonovi, naravno: Schism, Aura: The Fate of the Ages, Aura: Sacred Rings, Darkfall, Darkfall 2:Lights Out, Barrow Hill (ove tri su uradjene u flashu i imaju poprilicno jezivu atmosferu...) Pa ko ima slobodnog vremena, celicne zivce, strpljenja i naravno pameti: NAPRED I NAVALITE I SRECNO!!!
  4. imam samo missing, koji nisam ni odigrala jer tad jos nije bilo adsla ovde. a sad, pa, lepo sto ste me podsetili...
  5. Jao ovaj Bond je bas kao Terminator, bezlican pa to ti je!!! Kao da je neko neobradjen kamen stavio na preterano nabildovano telo. Bond treba da je sarmantan, inteligentan, duhovit, zavodnik, tj. FACA! Ovaj Krejg nema nista od toga. Prica je dobra, a i knjige su se poprilicno drzali. A i pesma vredi vise nego bilo koja Bond tema posle Golden Eye. A i svidja mi se sto nema gadgeta, malo su mi izasli na nos sa automobilima na daljinac,zviznem i uskocim, kao kauboj na ragu. Nije lose, samo da je neko drugi Bond.
  6. More bas su slatki, a i nenormanli kao nekad!!! A ako se uzme u obzir da sam se bas zbog ove igre u ranoj mi mladosti navukla na avanture, da sam procitala sabrana dela stripa po kome su sve igre pravljene, i da je Max(Zeka) moj omiljeni lik igara ikad, pozdravljam zdusno!!! A odigrala sam obe do sad izasle epizode, ima ih na torrentima sa sve crackom od nekih 70ak Mb. Enjoy!!!
  7. Pa ne da cu da idem nego ziva sila nece da me spreci!!! Sreca te radim pa ce budzet da podnese i tu cifru, a sitna decica nek se 15. pitaju sto im je nastavnica engleskog tako promukla Sad il nikad!!! Za 20 godina oni ce da koriste one aluminijumske setalice, a bogami i neki od nas , pa navalite!!! Samo da cujem masu kako peva Fear of the Dark, pa da mrem!
×
×
  • Create New...