Jump to content

Rejz

The X
  • Posts

    1,674
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Rejz last won the day on September 2 2013

Rejz had the most liked content!

Reputation

90 Snašao se

6 Followers

About Rejz

  • Birthday 12/01/1984

Retained

  • Member Title
    セルビア語

Profile

  • Gender
    Male
  • Lokacija:
    Serbia

Recent Profile Visitors

11,516 profile views
  1. I stand corrected. S obzirom da ni sam nisam bio siguran koja bi realna cena tog monitora sada bila, stavio sam ovu vodeci se onim sto moze trenutno da se nadje na trzistu kod nas i kod madjara. Ako nekoga bude zanimao monitor nek ponudi cenu pa da vidimo, posto i dalje ne znam koliko da ga cenim, a sto se tice ostatka konfiguracije neka ide u komadu neko vreme pa ako se vec niko ne javi lako cu da je parcam. Hvala za info.
  2. Budi tako ljubazan kao sto si duhovit pa linkuj cene gde ima da se kupi jeftinije kod nas i u okolini.
  3. Nazalost u evropi nema tih cena. Evo cena iz UK npr: https://www.amazon.co.uk/dp/B00X45COO8/ a evo i neki drugi model (za nvidia gpu) kod nas: http://www.itsvet.com/monitor_acer_predator_x34_x34abmiphz_um.cx0ee.a01-pdaa1-31.i?id=6047
  4. Prodajem celu konfiguraciju u paketu, jedino monitor moze odvojeno. Sve je kupljeno u januaru 2016 od Madjara (poznat korisnik na kupujemprodajem), sve je i dalje pod garancijom. Monitor - Acer Predator XR341CK (FreeSync support, za AMD GPU) Cena: TBA, u medjuvremenu primam ponude Konfiguracija: Kuciste - FRACTAL DESIGN Define R5 Blackout Edition Napajanje - EVGA SuperNOVA P2 1000W Maticna - ASUS MAXIMUS VIII HERO CPU - INTEL Core i7-6700K Kuler - NOCTUA NH-D15 GPU - SAPPHIRE 21246-00-40G R9 Fury X 4GB HBM PCIE RAM - HyperX 32GB Fury DDR4 2400MHz CL15 KIT HX424C15FBK4/32 SDD - 2x Samsung EVO 850 500 GB Kuler 140mm - Fractal Design Dynamic GP-14 OS - Win10 Pro 64-bit original Cena: 1785e Kontakt 0641224852 ili u inbox.
  5. Uzeo sam novi gaming headset pa prodajem polovne Plantronics BackBeat PRO slusalice kupljene u Januaru 2016 preko thomann.de sajta. U perfektnom su stanju sa sve originalnom ambalazom. Cena 100EUR. Kontakt: 0641224852
  6. Rejz

    Teretana topik!

    Otvorio sam salu za vežbanje na Novom Beogradu. Nije klasična teretana već poligon za funkcionalne treninge. Radimo poligonske kružne treninge, Combat condition... Sala je jedinstvena u Srbiji. Otvorio sam i topic koji predstavlja salu, mozete pogledati ovde.
  7. Ortak i ja smo otvorili salu za vežbanje na Novom Beogradu. pa vam je u dogovoru sa lakijem predstavljam ovde. Warrior Factory je mesto za svakoga ko želi da dođe do željenog fitnes cilja, bilo da je to rekreacija, kondiciona priprema za neki sport, poboljšanje snage i funkcionalnosti. U našoj sali možete da izaberete veliki spektar različitih programa ili da kroz testiranje funkcionalnosti budete usmereni na program koji je za vas najbolji. Izdvajamo Jedinstveni PHM funkcionalni trening u kojem dominiraju prirodni i primitivni oblici kretanja kao što su puzanje, bacanje, guranje, penjanje, vučenje, nošenje, trčanje, skakanje. Poligonski kružni trening koji se sastoji iz “stanica” na kojima se rade zadate vežbe, određeni vremenski period. Combat Condition trening koji se bazira na metodama i principima funkcionalnog treninga, gde dominiraju vežbe koje se primenjuju u opšte pripremnom i specifičnom treningu boraca sa primesama tehničkog boksa i kik boksa. Više info na http://warriorfactory.rs. Prvo dvoje koji pošalju mejl na warriorfactorybg@gmail.com dobijaju 12 termina grupnih treninga.
  8. Stigla jakna sa svim ostalim stvarima,stvarno je za fapovanje, prezadovoljan sam.
  9. Ja mogu da pohvalim Wiener, sve sto sam prijavio kao stetu su maltene instant odobrili.
  10. Nisam upalio od bete, valjda cu stici u skorije vreme... Elem, MadzunaR#2850
  11. Meni posle ut99 nista vise nema takav osecaj, igram ovu novu ut alfu i smorim se svaki put kad pucam u baloncice sa shock rifleom, ova igra mi je skroz ok po pitanju tog osecaja, makar za ovo kratko vreme koliko sam igrao. Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. Zanimljiva igra, isprobao sam par heroja i svidja mi se ono sto sam video do sada. U zavisnosti od mape i od toga da li se napada ili brani control point (kako god da se zove) zavisi i biranje klase heroja a i samog heroja unutar klase, pogotovo sto je moguce menjati heroja u bilo kom trenutku na spawning pointu i time se prilagoditi potrebama tvog tima ili uraditi counter na protivnicki pick.
×
×
  • Create New...