Get Adobe Flash player

shw.

The X
 • Content count

  2,347
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About shw.

 • Rank
  o.s.i.
 • Birthday 07/11/1982

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Klan/Tim:
  Fuse
 • Omiljene igre:
  Jack the Nipper
 • Lokacija:
  Lakeside

Recent Profile Visitors

9,582 profile views
 1. Au jebote pa i da klikneš na yes sigurno neće EKSPLODIRATI TELEFON i TRAJNO GA OBRISATI IZ SVETSKOG SISTEMA TELEFONA. Verovatno misli da nećeš moći retardiranim SMS servisom da kačiš slike i video. Ali "smara me da povežem i ja to kao uradim" :))))))) Je l' klikćeš i na ono YOU HAVE WON $1.000.000
 2. Prvi pack, prvi leg (onaj Princ za 2 cost karte), pa onda 2 lega za 69 packova - Anduin i onaj Hunter putricide. Smorio sam se dosta...
 3. 1 pack, 1 leg za sada.
 4. Nikola Savić, developer igre RICK HENDERSON
 5. Vratice ti sutra verovatno. Sent from my NEM-L21 using Tapatalk
 6. HVALA ŠTO MINIRATE OGLAS. Ima pozadi i toslink ulaz, ali kapiram da to niko na svetu ne koristi danas.
 7. Ne znam sta to znači :( Sent from my NEM-L21 using Tapatalk
 8. Prodajem Samsung HT (skraćeno od HUĆNI TIOSKOP) TX35. (nije moja slika, spakovan je, ali izgleda baš ovako, samo je čist) Uređaj je star 7-8 godina i da vas ne bih lagao, realno želite da ga kupite samo kako biste opremili svoj nerdcave vrlo ozbiljnim zvukom za male pare. Dakle, verujte - jebe vam se za DVD (koji ne radi), USB (koji ne čita H264) ili radio risiver (jer ne slušate TDI FORE), boli vas briga za HDMI izlaz i SCART i composite budalaštine, vas zanima samo AUX IN. AUX IN predstavlja vezu bilo kog vašeg uređaja (POKLONIĆU VAM I DOBAR KABL), sa neočekivano kvalitetnim, snažnim i očuvanim 5.1 sistemom, koji miluje/masira/zlostavlja vašu eustahijevu tubu čistim, nedeformisanim i prodornim zvučnim talasima. Bez zezanja, zvuk je izvrstan (naravno nije PROFESIONALAN, ali ne znam ni šta to znači), a dajem vam reč da se nije iživljavalo na zvučnicima, niti ima mnogo radnih sati. U ovom specijalnom paketu stižu sam uređaj, veliki, lepi, teški i stabilni subwoofer (neka drvena masa), ne jedan, ni četiri, već pet zvučnika, od kojih su 4 monoliti (~100cm visina) jedan je centralni (gotivna plastika). Ukupna snaga deklarisana na 800w (150w RMS vufer i 130w RMS ostali), zbog RMS budalaština vredi reći da je na pola snage dovoljan za pristojnu dnevnu sobu. Kao što rekoh, uređaj ima tjuner, USB ulaz i DVD čitač, ali DVD ne radi, a USB ne služi mnogo jer ne čita moderne kodeke (jedino ako imate XVID kolekciju). Bonus, samo danas ako kupite imate i SAT NA DISPLEJU. Cena fazon 50e.
 9. 3 lega iz 7 Ungoro packova, posle 10 packova classic ništa. Drago mi je da sam dobio Kaleidosaura!
 10. HVALA NI NA ČEMU! Smaraju me užasno te third party handholding pederastije, pa sam siguran da ću odigrati tri arene sa nekim idiotskim dekovima sa curveom koji izgleda ovako !......! i spucati ostatak na packove.
 11. Razmišljam da uštekani gold za novu ekspanziju ovog puta potrošim na Arenu (biće oko 5k). Malo da razbijem dosadu, a i deluje mi da ako nisam baš ubogi debil (što nije isključeno) neću mnogo packova izgubiti. Mislim da nisam odigrao više od 30 runova, niti sam se ikada previše interesovao za Arenu, čitao članke i slično. Dajte neki intenzivni kurs, 101 i kraljevske savete šta da radim i šta je baš najosnovnije što bi trebalo da znam o draftu, curveu i ostalom.
 12. Problem je jer verovatno nemaju dozvole Sent from my NEM-L21 using Tapatalk