Jump to content

Terra

The X
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Terra

  1. Britanski sastav renesansno/folk/rock orijentacije ce nastupiti u Dvorani Doma Sindikata, 20. aprila. Vazno je napomenuti da su glavne snage ovog benda svetska gitarska legenda Ritchie Blackmore i njegova supruga Candice Night. Cena karte za ovaj dogadjaj je 2.000din, a karte su u prodaji od 1. marta. Vise informacija mozete pronaci na sajtu www.terranostra-promotions.com
  2. Ha, izvinjavam se, nisam imao pojma. Onda cu nadalje sve da dodajem na onu temu o Hammerfall koncertu. Izvinite jos jednom, pozdrav!
  3. http://z11.invisionfree.com/terranostrapro...dex.php?act=idx
  4. http://z11.invisionfree.com/terranostrapro...dex.php?act=idx
  5. Pa, to je festival. Logicno je da bude tako, veruj da ne mogu biti jeftinije ulaznice nikako. Inace, na http://z11.invisionfree.com/terranostrapro...dex.php?act=idx nasem forumu je u toku nagradna igra, pa mozete mozda za ovaj, ali i za neke druge koncerte dobiti ulaznice za dzaba.
  6. HAMMERFALL u sklopu turneje "At the Threshold to Europe 2007". 17. Februar 2007, u velikoj sali SKC-a. S njima ce nastupiti jos dva benda, cija imena za sada ne mozemo potvrditi. Cena karte: 2000 din, prodaja pocinje pocetkom Oktobra Vise informacija na: http://www.terranostra-promotions.com/ Vidimo se.
×
×
  • Create New...