Jump to content

Latino ^ Beat

The X
  • Posts

    444
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Latino ^ Beat

  • Birthday 11/27/1989

Retained

  • Member Title
    samo rejv guy.

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://www.myspace.com/yogi_man

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

4,641 profile views
  1. Ove sledeće na redu za kupovinu: Ove zbog tima koji pratim: Ove ako nađem ikada preko kupujem po cenu gladovanja:
  2. Najbolja je safecruise na nbg. Ukupni troskovi (ukoliko si iz bgd ili blizu) su oko 700e. http://www.radnabrodu.com Eto ti pa citaj.
  3. - Nisam završio faks - Najgora godina ikada za DJ-ing - I ono što bih izdao na internete ne bih mogao da naplatim, zbog polovičnog PayPal-a - Jako slabo keša, sa obzirom koliko sam se cimao i radio svašta - Situacija sa ženskom nikada komplikovanija - Koleno mi je i dalje u kanalu, iako igram basket jako često + Priveo faks kraju + Privodim polaganje za vozačku kraju + Igrao basket kao nikada do sada, uzeo vrhunske patike i nemam toliko problema sa nogama (sem sa kolenom ofc) + Doveo se u red, smršao i sad svaki drugi dan radim trening NBA igrača. + Ekstra se provodio, skontao se sa drugom grupom ljudi, staro društvo u paramparčad + Elektronska "scena" je umrla, ne vredi više trošiti vreme na istu i baktati se sa ludacima i polupismenim muzičarima + Najverovatnije odoh ove godine na Internship u USA i ne nameravam da se vraćam natrag Srećna nova godina RUR zajednici, sve najbolje.
  4. Pripazite se in ear slušalica, mogu vam vrlo lako oštetiti sluh.
  5. Evo novog mixa za slusanje, posle pauze od godinu dana. Kao sto sam i uvek radio, mix hausa i tek hausa u trajanju od 69 minuta. Ko voli, izvolite slusati. A mozete i skinuti da imate slusati opet! REJV! Artwork designed by Vukašin Sremac. LISTEN & DOWNLOAD
  6. Prodavci prave i vise od jednog fejk akaunta, da vidis onda tu zurke. Prijavi ga naravno, samo budi uporan.
  7. Batali tu opciju. Idi kolima ili nemoj uopste.
  8. Evo i mene sa novim mixom! Nije me bilo dugo zbog obaveza, al sam sada konacno snimio nesto novo :) Jes da je sada maj, a ne april, but who cares. Vazna je muzika. Ko voli nek izvoli! :* DOWNLOAD DOWNLOAD CLICK CLICK!
  9. Cela godina je protekla u toplo-hladno sistemu. + Konacno svoje dupe naterao da se ozbiljno posvetim muzickoj produkciji (izlaze mi 2 EP-a uskoro) + Devojka koja je uvek tu da me podrzi kada treba + Batalio DJ-ing, jer ne mogu da dodjem na red od DJ Pere, Mike, Zike i Shoneta + Upisao zavrsnu godinu vise skole + Ugojio sam se + Nadam se da cu preko leta u Grcku da radim kao recepcioner u hotelu + Bio u Temisvaru, Suncevom Brijegu (BalkanFun i bilo je vrh) + Ozbiljno poceo da razmisljam o tome da emigriram iz zemlje - Batalio DJ-ing - Devojka ide u Ameriku preko Work & Travel-a na 6 meseci - Drustvo prslo skroz sa mozgom, ne prepoznajem ih - Nemam posao, sto automatski povlaci da nemam pare - Ugojio sam se i svake prestupne nedelje radim vezbe - Nisam isao na more - Ispalili me za posao preko leta - Nikada necu poloziti Osnove prava i Pravo Evropske Unije kod Skakuna
×
×
  • Create New...