Jump to content

tOMABRE

The X
  • Posts

    2,085
  • Joined

  • Last visited

Reputation

74 Snašao se

1 Follower

About tOMABRE

  • Birthday 06/11/1990

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Gender
    Male
  • Klan/Tim:
    HDx
  • Omiljene igre:
    w3 , PES
  • Lokacija:
    Serbia

Recent Profile Visitors

9,369 profile views
  1. Ima li neka dobra dusa da udeli cd key ako vise ne igra? 🙏
  2. Imas na fbu Zoran Ristanovic, poznati proizvodjac organske hrane kod nas. Salje postom, samo ne znam da li ima paradajza trenutno, malo su jace cene ali nestane brzo.
  3. Mora da umre neko od glavnih, Dzejmi mi je tu najsigurniji. Zrtvovace se za nekoga. A Brijana mi nije tako sigurna smrt 😄
  4. Verovatno jeste posto je ima na torrentu
  5. Pozdrav, uzeo bih GTX 770 uz zamenu za gtx 750ti i 50e. Graficka je u odlicnom stanju, kupio sam je 26.11.2016., znaci malo jace od godinu dana i nisam imao nikakve probleme sa njom. Imam i racun ako treba :) Problem je samo sto sam iz Sombora, tako da ne mogu da dolazim u BG na razmenu.

  6. tOMABRE

    NBA 17/18

    Ne znam za izvor, ali gledao sam sinoc utakmicu pa evo moje neko zapazanje. Teodosic dosta znaci ekipi, igra se puno lepsa kosarka i puno je bolji protok lopte dok je u igri. U jednom trenutku je imao 0-6 sut, ali je ekipa za to vreme imala najbolji rezultat i najbolji +/- ekipe je bio dok je on bio u igri cak i sa takvim ocajnim sutem. Imao je 6 asistencija, od toga su 4 bile "obicne" da je samo dodao igracu i ovaj pogodio trojku, ali je bilo stvarno puno lepih dodavanja gde su njegovi promasili zicere/ciste suteve. Imao je puno dodavanja gde protivnici ispadnu i onda njegovi razmene jos jedan pas i bude lak kos, ali to se ne vidi u statistici. Takodje je igrao sasvim korektnu odbranu, vidi se da se trudi, ali desi se i da mu pobegne igrac ili da se pogubi tokom preuzimanja, ali ovako jedan na jedan je to dosta bolje nego sto sam vidjao u Evropi. Sut mu je bio dosta los, ali ne bih rekao da statistika daje jasnu sliku, jedna korektna partija pogotovo ako uzmemo u obzir da mu je ovo tek 6. mec.
  7. tOMABRE

    JOKARA ZANAVIJEK!

    Ma ne pricam ja o pljuvanju, taman posla. Kad sam rekao ravnodusan mislio sam pre svega da mi je zao, jer mislim da bi mu igranje za repku, takve takmicarske utakmice pune pritiska, pripreme i uticaj pre svega Saleta, puno vise znacilo u daljoj karijeri, nego ovo pijancenje.
  8. tOMABRE

    JOKARA ZANAVIJEK!

    Sve je to u redu, njegovo pravo hoce li da igra ili ne, ali ipak ne mogu da budem ravnodusan kada ga gledam kako se opija svaki vikend u Somboru do fajronta u 5-6, dok radi "individualno". I to ne samo vikendom. On je stvarno dobar momak, ali je povodljiv i bojim se da ne krene pogresnim putem.
  9. Mogao bi da poslusas svoj savet. Dolazis na topik samo da bi se pravio pametan i zalis se kako serija u kojoj ima zmajeva, andedova, magija i ostalog, nije uvek logicna. Opusti se bre i uzivaj, zivot ce ti biti zanimljiviji, ako ne mozes - nemoj bre da gledas, vidis da ti utice na zdravlje vec.
  10. Uzmi za 2-3 hiljade neki CRT monitor na oglasima koji podrzava 120hz i uzivaj :)
  11. Ovo je bio wcg tip turnira gde samo igraci iste drzavnosti igraju, pa zato :D Nije im ni onaj hrvat support igrao
  12. tOMABRE

    Rio 2016

    Jbg imao je 4 faula, hteo da ga sacuva. Neka, ovako mozda i bolje, taman se ponadali Hrvati :D
  13. tOMABRE

    Rio 2016

    E sad sranje :S
  14. tOMABRE

    Rio 2016

    Ne bih nazvao skillovanje Petrovica vec previse gresaka nasih, koraci, otvoreni sutevi, ziceri...
  15. tOMABRE

    Rio 2016

    Jos su mu promasili godine i medalju
×
×
  • Create New...