Jump to content

Mickeyyy

The X
  • Posts

    531
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Mickeyyy

  • Birthday 12/16/1989

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Recent Profile Visitors

3,956 profile views
  1. Jjl zna neko zasto je danas od vuka do cvetka na svkih 200m bio saobracajac i zaustavljao auta??

  2. Mickeyyy

    World Cup 2010

    Ako izbubimo sa jednim golom razlike, a Nemci sa recimo 5-0 (moze i 4-0, ako mi izgubimo 3-4) mi prolazimo dalje :)
  3. Jel moze da se vidi kako izlgeda majica 'sve su iste'? Nigde nisam uspeo da nadjem sliku.. ni na onom topicu navedenom na prvoj strani..
  4. Mickeyyy

    Skener

    jeste, ali ja vec imam stampac.. kupio sam ga pre pola godine, u vreme kada mi skener nije trebao...
  5. Mickeyyy

    Skener

    Odlucio sam da kupim skener koji cu da koristim u maximalno amaterske svrhe :) Pa posto prvi put kupujem skener, niti sam ikada imao dodira sa istim, hteo bih da znam da li treba na nesto da obratim paznju :) Gledao sam cene i najjeftiniji kostaju oko 40e, dok ima i onih mnogo mnogo skupljih :) Pa ako moze neko da kaze u cemu je razlika izmedju nih? Da li ovaj od 40e ne moze da skenira u boji ili sta vec.. Razmisljao sam da kupim neki tu negde oko (do) 50ak eura, pa bi bilo dobro ako mozete da mi preporucite neki
  6. U polufinalu winnera je Sweet dobio Acu, pa je u finalu winnera Ghost dobio Sweet-a , a u losserima je prvo Aca dobio Dzonia, pa je potom igubio od Padasha, pa je u finalu lossera Padash dobio Sweet-a 2-0.. koliko se ja secam :D
  7. Moj fax nema kolokvijumsku nedelju zbog univerzijade, pa imamo po jedan kolokvijum svaki vikend, pocevsi od kraja marta.. ali jos nisu tacno odredjeni datumi.. tako da sto se mene tice, sto pre to bolje :_)
  8. Ja cu da dodjem sigurno, ako mi se ne zalomi neki kolokvijum ;)
  9. Pa i Focus je juche pustio suze kad ga je Aca dobio :) samo da se zna !
  10. ma zaphotoshopovao sam samo da bih smanjio kvalitet slike na 100kb jer sam je i prebacivao nekima na msn :p i usput zaokruzio 224 correct i 0wrong words ;)
  11. http://h1.ripway.com/MIckeyyyHN/091808144412.jpg pored ostalog imaju tu 2 vrste maramica za brisanje lcd monitora, onda cistac tastature (sve org. dust off), peskir za znojave ruke i neki samsungov perorez za popravljanje compa ;)
  12. 1004 points, so you achieved position 472 of 467737 on the ranking list 224 correct words and 0 wrong words http://h1.ripway.com/MIckeyyyHN/2untitled.jpg hehe :)
  13. Ja bi pandu kao prvog heroja :) dobijes lvl3 i gotovo mu je :D
  14. ovde cak nije ni zastava klana srpksa, nego neka retardirana svetska... http://www.wcreplays.com/page?section=scene&id=1162
×
×
  • Create New...