Jump to content

Trump osvojio HTC Recharged


kruko

Recommended Posts

Pobednik druge edicije HTC Hearthstone turnira je popularni Hearthstone strimer Jeffrey “Trump” Shih. U finalu je pobedio Nugoorya, slabo poznatog igrača iz Južne Koreje koji je na turnir došao preko otvorenih kvalifikacija. Trump je za ovaj turnir pripremio tri poprilično zanimljiva, i za njega nekarakteristična decka. Prvi je kombo špil, Malygos Warlock, drugi je aggro Mech Shaman i treći Midrange Hunter.

Trump je do finala došao preko LifeCoacha i Doga, ali mu je ipak najteži meč bio protiv Bunnymuffinsa koji je poveo 2-0, ali onda nije uspeo da uzme pobedu sa Grim Patronom, pa je tako Trump preokrenuo na 3-2. Ovo je Trumpu prva zvanična titula u Hearthstone karijeri, i mada je često dolazio u same završnice turnira, nikada nije uspeo da uzme titulu. HTC turniri su izgleda pravo mesto za velike strimere koji nikada ranije nisu osvajali turnire, pošto je u prošlom izdanju turnira pobednik bio takođe velika streaming zvezda, Sebastian “Forsen” Fors.

Turnir je ovoga puta strimovan na Krippovom Twitch kanalu, i nažalost, drugi dan turnira je prošao dosta problematično, pošto je iz nekog razloga stalno dolazilo do prekida streama, što je u neku ruku napravilo anti-reklamu HTC-u kao glavnom sponzoru turnira.

The post Trump osvojio HTC Recharged appeared first on KlanRUR.



Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...