Jump to content

Reckful “uklonjen” iz komentatorskog tima Archon Lige


kruko

Recommended Posts

Nakon večerašnjeg meča između Tempo Storma i Forsenboys-a u Archon timskoj ligi, došlo je do velikog broja primedbi na način kako je Reckful pristupio komentatorskom poslu. Reckful, popularna gaming persona i streamer, je poznat po svom neobaveznom i šaljivom pristupu svemu, ali je večeras, čini se, prešao granicu, što će ga koštati daljeg angažmana u Archon Team League.

Tokom zajedničkog komentarisanja sa Frodanom, delovao je nezainteresovano i neobavešteno, pričao je kako ne zna imena i timove koji se takmiče, pogrdno se odnosio prema igračima, omaložavao je sam komentatorski posao, pa čak i Hearthstone kao igru, često se “gubio” iz fokusa, pa ga je Frodan, koji je bio vidno uznemiren neprofesionalnošću Reckfula, opominjao i pokušavao da sam održi nivo komentarisanja. Vrhunac je bio komentar Reckfula kako je jedan igrač “silovao” drugog (misleću na način kako je pobeđen), što je aktiviralo neke ljude iz Blizzarda koji su sugerisali Amazu, organizatoru turnira, da je takvo ponašanje nedopustivo, što je dovelo do toga da u pauzi između mečeva Reckful bude zamenjen i najverovatnije isključen iz daljeg komentarisanja lige.

Svi koji znaju Reckfula, znaju da je njegov “previše sam kul” stil takav i da tu nema nikakve malicioznosti, već je jednostavno to on, ali je i on morao da zna da je angažovan da radi na komentarisanju 250 000 dolara vrednog takmičenja i nedopustivo je da ne uradi nikakve pripreme, niti da pokaže nekakvu zainteresovanot za ono što radi. Sa druge strane i Amaz je vrlo dobro znao ko je Reckful i angažovao ga je zbog njegove baze fanova, ali je morao da mu sugeriše šta se očekuje od strimovanja i kakav kvalitet i nivo profesionalosti treba da se postigne.

Izgleda da je ovo kraj Reckfulove komentatorske karijere, što je drugi u nizu skorašnjih pehova za nekada “mezimca” Blizzarda, pošto mu je krajem prošle godine trajno banovan akaunt u WoW-u.

Reckful

The post Reckful “uklonjen” iz komentatorskog tima Archon Lige appeared first on KlanRUR.



Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...