Jump to content

WoT – Uskoro stiže patch 9.8


Recommended Posts

Patch 9.8 za World of tanks se pojavljuje sutra na ruskom serveru, dok će Domination mod biti dostupan dan kasnije. Iako još uvek nije zvanično objavljeno kada će se pojaviti na EU serveru za očekivati je da to bude u narednih nekoliko dana pa je dobro se još jednom podsetiti šta od noviteta donosi novi patch.

 

Prva stavka se tiče grafike – biće omogućen SD i HD klijent. U suštini razlika je najviše u rezoluciji tekstura, ali ako vaš računar ionako već ne može da pokrene World of Tanks s maksimalnim podešavanjima možda je bolje skinuti SD klijent jer će sama instalacija prosto zauzimati značajno manje prostora na računaru.

 

Tu je i novi Domination mod, nešto kao capture the flag, gde tim pobeđuje ili potpunim uništenjem protivničkog tima ili uzimanjem zastavice i njenim nošenjem na određenu lokaciju i držanjem tamo. Svi igrači će dobiti posebne verzije tri tier 10 tenka – T110E5, AMX 50B i Object 140 s kojima će se igrati ovaj mod. Tenkovi čak imaju i posebnu lokaciju na mapi gde se mogu popravljati i dopuniti municiju, a kada jednom poginete biće vam ponuđena mogućnost za respawn u nekom od preostala dva tenka.

 

Dosta vozila je donekle promenilo svoje statistike, pa će tako IS-7 i IS-8 tenkovi biti precizniji, dok će recimo Conqueror GC biti neprecizniji kako bi se poboljšao balans u igri. Pojavljuju se i novi HD modeli tenkova, a već smo najavili da će četiri premium tenka biti izbačeni iz prodavnice. Takođe je nekoliko i mapa promenjeno, Komarin je izbačen iz rotacije za random bitke, a Hidden village će biti dostupan samo za niže nivoe.

 

Tu je sada i nova opcija pravljenja dinamičkih vodova, praktično u toku same partije, a nakon partije možete odlučiti da li ćete nastaviti da igrate zajedno ili ne. Personalne misije su takođe promenjene, biće promenjene misije gde vam treba vod da biste je ostvarili. Takođe uvodi se novi koncept ličnih rezervi, slično kao u Strongholds modu, samo ćete ispunjavanjem određenih misija u igri dobijati lične zalihe koje možete iskoristiti u nekom momentu i koje imaju ograničeno vreme trajanja i davati vam više XP, Free XP ili XP posade.

 

The post WoT – Uskoro stiže patch 9.8 appeared first on KlanRUR.



Pročitajte na sajtu

Edited by Zwerko

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...