Get Adobe Flash player

All Activity

This stream auto-updates   

 1. Today
 2. Pogledao original iz 1971., odlican film, Life je pravo holivudsko smece u poredjenju sa njim recimo:)
 3. nema odlučujućih trojki iz eliminacionih rundi turskog kupa
 4. speaking of, je l' ima neko slike sa tih fudbala?:)
 5. Prvi plejsmenti zavise od skrivenog qp mmr-a, svi ostali plejsmenti nakon prvih zavise od prethodne sezone. Plejsmenti uopšteno nemaju nikakvog značaja jer ako zaista misliš da ne pripadaš tu gde jesi nakon istih možeš olako da se climbuješ jer nakon plejsmenta svaka pobeda donosi više mmra(kao da si na mini win streaku).
 6. Mislim, Thailand zapravo ima mnogo jak roster ako ćemo iskreno. MIckie i Oputo mogu lagano da iznesu svoj tim iz grupe :) Što se Srbije tiče mislim da ćemo teško ikada gledati nas na WorldCupu.
 7. realno :D genetika pocela da radi !
 8. Ja nisam ni skontao taj tvoj post. Ovo za XP u free XP nemam pojma, nikad to i ne koristim pa ne pratim. A Kranvagn je bio top of the tree u februaru, tek sto se pojavio tako da verovatno nece skoro.
 9. Khm, khm, kulirate me nesto ili se ne secate:). Elem, evo jedno ludackog repplaya:)
 10. gledace se kingsi ponovo !
 11. Pa ima smisla. Nikad igra ne radi hard reset jer to tek ne bi imalo smisla da svake sezone gomila dobrih igraca zbog random placementa moze da zavrsi na nizim rejtinzima i onda stompuje sve redom dok ne dodje do viseg. Ja na primer sam prosle sezone ima 3-7 skor i bio sam na 4100 posle placementa jer sam sezonu pre toga zavrsio kao grandmaster valjda. Ove jos nisam ni pipnuo ow :)
 12. Yesterday
 13. kurac, kurac, ali i palac :D
 14. Lol, pa sad si prvi posto ja poslednjih 10 dana igram kao kurac :D
 15. Treci sam jebote! :D
 16. Idemo još jedna vožnjica brm brm
 17. :* nho ofc! :DDD nego kad smo kod tih klasika, evo ja se uopste ne secam da sam gledao stari Andromeda Strain pa uzeh da skinem...a onda videh da ima i neka mini serija od 3 sata iz 2008, vredi li i to pogledati?
 18. Bump TPB -> Star Trek DS9 -> "HQ" verzija od meech-a, puna DVD rezolucija, x264, u kombinaciji sa NGU filterom vrlo kvalitetna slika
 19. Negde sam čitao i da prethodni placementi u sezonama imaju veze, ali to jedino ako se na globalnom nivou umeće poboljšalo svima pa je skočio prag, inače ovako nema nikakvog smisla, pošto mi je ovo ubedljivo najgori skor na najvećem broju pobeda u placementu :)
 20. Uf baš će ti biti strašna razlika između 252 pen i 259 :) To se ono primeti na tipa 100 granata 2-3 ne probiju. A plus ne kometarišeš kako je precizniji i ima manji aim time? Videćemo još kakva će biti statistika za nišanjenje u pokretu, to mu je do sada baš bila boljka. Što se smanjenja alfa dmg tiče jeste smanjeno ali ti sad imaš 6 granata umesto 5, plus je vreme između granata 2.4 umesto 2.7. Znači ti sada ispališ za 13.5 sekundi 1950 potencijalnog dmg, a ovako ćeš za 14.4 sekunde ispaliti potencijalno 1800 dmg, dakle samo sekundu sporije i 150HP manje. Pritom ako jednu od promašiš onda si sada napravio 1560 dmg a ovako si napravio 1500 dmg pa si maltene na istom. Kad se uzme u obzir da će top biti precizniji to je tu negde. A plus je reload magazina smanjen sa 40 na 34 sekunde. Uostalom B-C 25t je taman za nijansu bio malo jači, zato ga svi i voze, ovo će ga staviti taman u rang sa ostalima. Hoću reći jeste ovo nerf, ali relativno blag, nema potrebe baš za kuknjavom :)
 21. gde ste drugovi!
 22. ovo im treba jebati mater ako prodje, dokle vise useravaju desetke i premiume, ej 300 alpha dmga, pa mogli su makar 320 da stave pedercine, i jos smanjili pen
 23. Nemoj da spamujete, pustite forum da umre lepo.
 24. Ja 6-4 i 1902 :D Upravo odigrao prvi placement u životu.
 1. Load more activity